Ioana Ginghină dezvăluie motivul real al divorțului de Alexandru Papadopol

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 iunie 2019, 16:33
Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 ani de căsnicie. Cei doi actori au depus actele de divorț în urmă cu două zile, iar Ioana Ginghină a făcut prima declarație în acest sens.

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra, în vârstă de 11 ani care, se pare, ajunsese să nu mai suporte tensiunile dintre părinții săi și chiar să le ceară să divorțeze: „Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!”, – a declarat Ioana Ginghină într-un interviu acordat la ieșiera de la notar.

Ioana Ginghină a lăsat să se înțeleagă că motivele care au condus la divorț au fost neînțelegerile dese dintre ea și Alexandru Papadopol, dar și faptul că actorul a aruncat cuvinte grele în familie: „El a zis tot soiul de vorbe. Au fost spuse vorbe grele şi mie şi Ruxandrei”, – a dezvăluit Ioana Ginghină pentru Star Magazin, Antena Stars.

Ioana Ginghina si fiica sa, ruxandra

Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol au trecut printr-o perioadă în care lipsa de comunicare și-a spus cuvântul. Cei doi, deși soț și soție încă, până la întâlnirea de la notar, nu se mai văzuseră de două luni: „Nu ne mai văzusem de două luni…l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctor şi chiar a fost… eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi. Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng”, a transmis Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

Ioana Ginghină, despre motivul real al divorțului

Ioana Ginghină a explicat care sunt motivele divorțului și a punctat că nu este vorba de altă femeie: “El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă…. Nu, dacă era o altă femeie mi-aş fi revenit mult mai greu. Îţi dădea la orgoliu. A fost rutina, cred. Asta a fost”, – a declarat Ioana Ginghină pentru Click.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter