Exclusiv! Olimpia Melinte a vorbit despre copilăria strictă pe care a trăit-o: „A pus o presiune mare pe umerii mei de copil”

De Bianca Prangate, pe

Olimpia Melinte ne-a captivat cu rolul ei din „Vlad”, însă personalitatea ei și povestea de viață sunt cele care ne-au cucerit iremediabil.

În serialul „Vlad”, de pe Pro TV, Olimpia Melinte o interpretează pe Eliza. Frumoasa actriță este și mamă și soție, fiind căsătorită cu cel care îi era iubit încă din liceu și având doi copii minunați împreună cu el.

În numărul de decembrie al revistei Unica, Olimpia apare pe copertă alături de colegele ei din „Vlad”, Monica Bârlădeanu și Victoria Răileanu. Cele trei au pozat împreună, pentru un pictorial de colecție, și ne-au oferit un interviu exclusiv, dezvăluind cum sunt ele dincolo de ce vedem pe micile și marile ecrane.

Olimpia Melinte este foarte dedicată profesiei sale, pentru că vine mereu cu provocări noi: „Percepția asupra lumii se schimbă după fiecare proiect în parte și este așa de frumos – să poți trăi mai multe vieți în una singură! Actoria este arta care le înglobează pe toate celelalte și tocmai de aceea reușește să fascineze și să emoționeze!”

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a vorbit despre căsătorie: „Nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”

Citește și: Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

Citește și: Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

Citește și: Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani! „2021 a fost un an plin de provocări pentru mine”

O parte din disciplina pe care o are acum se datorează și copilăriei ei. Olimpia Melinte a crescut într-o familie unde valorile stricte erau foarte importante, lucru care a afectat-o: „Perfecțiunea pe care mama o căuta în tot ceea ce făcea și în felul în care ne creștea era o problemă pentru mine. Sunt o fire foarte liberă, nu mă poți încadra într-un șablon și să rămân acolo pentru totdeauna. Crescută într-o familie extrem de strictă, mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei la noi acasă și asta a pus o presiune mare pe umerii mei de copil”.

Ce a învățat Olimpia Melinte din toate aceste lucruri? „De aici lipsa de încredere în mine, fuga de responsabilitate și alte lucruri care mi-au destabilizat primii ani de adolescență”, a subliniat ea. „Dar ea a făcut tot ce a putut ca să ne fie bine, așa știa, așa credea că trebuie să fie. Până am înțeles că viața înseamnă mai mult decât acel stereotip pe care familia mi-l crease a trecut ceva timp și n-a fost ușor să mă desprind de el”.

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter