Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

De Bianca Prangate, pe

Olimpia Melinte este o prezență captivantă de fiecare dată când apare pe ecrane, fie mici sau mari. Povestea ei de iubire este una de filme!

Olimpia Melinte ne-a cucerit cu rolul ei din serialul „Vlad”, de pe Pro TV, unde o interpretează pe Eliza. Frumoasa actriță este și mamă și soție. Relația ei durează încă de când era la liceu, iar împreună cu soțul său are doi copii minunați, Sasha și Ingrid. Este împreună cu soțul ei încă de când erau la liceu.

În numărul de decembrie al revistei Unica, Olimpia apare pe copertă alături de colegele ei de platou, Monica Bârlădeanu și Victoria Răileanu. Cele trei au pozat pentru un pictorial de excepție și ne-au răspuns la întrebări, dezvăluind cine sunt când camerele de filmat se opresc.

Olimpia Melinte a povestit mai multe despre relația ei, cu această ocazie. Un sfat care a ajutat-o mult a fost cel primit de la bunica ei. „Bunica avea o vorbă: «Într-o familie trebuie să trageți amândoi la aceeași căruță, nu unul hăis și altul cea» – cred că ăsta e răspunsul cel mai simplu”, a povestit actrița.

Ea a mai adăugat: „Constantin mi-a susținut mereu visurile, iar eu am făcut același lucru pentru el. Am ajuns să ne înțelegem din priviri, felul în care comunicăm și cât suntem de tenace fiecare pentru a ne duce mai departe pasiunile ne-a unit foarte mult, chiar dacă lucrăm în domenii diferite. Râdem mult împreună, ne facem planuri cu același entuziasm ca în facultate și, chiar dacă mai apar și nori, avem grijă să vorbim și să înțelegem de unde vin și de ce se strecoară uneori în relația noastră”.

Citește și: Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

Citește și: Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a povestit despre perioada în care i se urcase celebritatea la cap: „Nu eram suficient de matură atunci”

Citește și: Exclusiv! De ce Victoria Răileanu nu își minte niciodată copilul. Motivul este emoționant!

Talentata actriță a mai dezvăluit și care sunt cele trei ingrediente secrete pentru o relație trainică. „Cred cu tărie că există trei puncte de vedere fără de care un cuplu nu poate funcționa: afinitatea fizică, să se placă, să fie atrași unul de celălalt”, a început ea. „Afinitatea de simțirea, să-i bucure și să-i întristeze aceleași lucruri, să poată empatiza unul cu celălalt. Și poate cea mai importantă, după părerea mea, afinitatea de gândire, aceleași idealuri și aceleași concepții despre viață. Dacă cele trei există într-un cuplu atunci lucrurile funcționează”.

Dincolo de toate astea, Olimpia Melinte a recunoscut că sunt și situații în care ea și soțul ei se mai ceartă, acestea fiind însă tot mai rare de când au apărut copiii în viața lor: „Suntem moldoveni amândoi, așa că la noi toate sunt cu năbădăi, de când au apărut copiii ne-am mai calmat, ne-am mai maturizat, dar înainte conflictele erau mereu aprige, iar împăcările – pe măsură. Acum au mai rămas doar împăcările, conflictele le punem și în standby!”

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter