Exclusiv! De ce Victoria Răileanu nu își minte niciodată copilul. Motivul este emoționant!

De Bianca Prangate, pe

Victoria Răileanu ne uimește de fiecare dată prin talentul său, frumusețea delicată și personalitatea puternică.

Pe Victoria Răileanu o poți admira în rolul lui Micki, din serialul Vlad, pe Pro TV. Deși are un succes fulminant în zona mainstream, Victoria Răileanu este pasionată și de o zonă mult mai nișată a teatrului românesc, și anume teatrul de improvizație. Când nu este la muncă, ea petrece timp prețios cu copilul ei, Carol.

În numărul de decembrie al revistei Unica, Victoria apare pe copertă alături de colegele ei de platou, Monica Bârlădeanu și Olimpia Melinte. Împreună, cele trei au pozat pentru un pictorial de colecție și au dat curs curiozităților pe care le-am avut despre ele.

Am întrebat-o pe Victoria Răileanu ce lecție importantă de viață a învățat de la Carol, fiul ei, iar ea a recunoscut că a învățat să nu îl mintă pe acesta, nici măcar când vine vorba de minciuni „nevinovate”.

Citește și: Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

Citește și: Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a povestit despre perioada în care i se urcase celebritatea la cap: „Nu eram suficient de matură atunci”

Citește și: Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

„Eu pe Carol nu pot să îl mint”, a spus actrița. „Am încercat de-a lungul timpului mici minciunele nevinovate de genul «mă duc la lucru» când, de fapt, aveam nevoie de o seară în oraș. Ultima dată când am făcut asta a fost în vară, după ce avusesem câteva săptămâni extrem de solicitante și aveam nevoie de o jumătate de zi liberă. I-am spus că îl duc la tatăl lui pentru că, chipurile, trebuie să merg la filmare. Nu a reacționat deloc bine, deși filmările mele sunt deja ceva obișnuit în viața lui. Nu înțelegea de ce trebuie dintr-odată să plec. La un moment dat parcă mi-am dat o palmă singură și am zis «nu, nu vreau să îl mint»”.

Cum a soluționat Victoria Răileanu problema? „Mi-am cerut iertare că l-am mințit și i-am explicat, cerându-i înțelegere, că am nevoie să merg la un film pentru că sunt foarte obosită și am nevoie să mă relaxez astăzi, ca să fiu cea mai bună mamă pentru el”, a recunoscut ea. „S-a liniștit instant. Mi-am dat seama atunci cât de important este adevărul. În orice context. Dar mai ales să îmi cresc copilul spunându-i adevărul întotdeauna, oricât de greu i-ar fi la un moment dat să înțeleagă”.

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter