Interviu cu Mihai Chiţu: „A început viaţa pe care am aşteptat-o atâta timp”

De Libertatea pentru femei, pe

Câştigătorul sezonului trei al „Vocii României” speră să aibă cât mai multa vreme atenţia oamenilor. Si e foarte posibil să se întâmple aşa! Mihai (33 de ani) e charismatic, talentat şi, datorită vocii sale, a cântat de-a lungul timpului inclusiv cu solistul Razvan Fodor si cu trupa Direcţia 5. Acum, porneste cu dreptul în cariera la care visa si ne-a povestit despre gânduri, emoţii, familie si speranţe.
Ai câştigat un show important. Se poate vorbi despre viaţa ta dinainte si dupa „Vocea României”?
Da, chiar se poate vorbi despre etape distincte, înainte si dupa „Voce”. Un show care a stârnit în mine o furtuna de emoţii si o bucurie greu de descris în cuvinte. Din punctul meu de vedere, de acum începe viaţa pe care am asteptat-o atâta timp, cu zilele pe care le voi petrece în studio, la repetiţii si, bineînţeles, din nou pe scena.
Te simţi vulnerabil pentru ca acum esti în vizorul tuturor sau te bucuri de fiecare clipa?
Ma bucura atenţia oamenilor si sper sa am parte de ea cât mai multa vreme. Îmi doresc sa le ofer celor care m-au susţinut momente la fel de frumoase ca si cele din parcursul meu de pâna acum. Cât despre vulnerabilitate, la ora actuala nu resimt asa ceva, însa pot afi rma cu convingere ca toate lucrurile prin care trec sunt o experienţa noua.
Care a fost primul gând care ţi-a venit în minte când ai pus capul pe perna, în noaptea dupa ce ai fost desemnat câstigator?
Primul gând a fost ca din ziua urmatoare o sa fac ceea ce-mi place. Am fost si sunt extraordinar de fericit ca în sfârsit am izbutit sa ma fac auzit cel puţin la nivel naţional.
Ai decis cum vei investi premiul de 100.000 de euro?
Premiul câstigat este un „motor” care, sper eu, ma va ajuta în cariera muzicala, în care sunt hotarât sa investesc. Acum planuiesc sa intru în studio si sa ma lansez pe piaţa muzicala cu ceva proaspat.
Esti pregatit pentru „avalansa” media?
Nu ma deranjeaza absolut deloc ca voi aparea în presa sau pe alte canale media. Mi-am asumat aceasta postura si aici iau în calcul si posibilii paparazzii.
Ce alte schimbari te astepţi sa se petreaca în viaţa ta de acum încolo?
Nu pot sa spun ca ma astept la schimbari majore în afara de cele de pe plan muzical, fi reste. Cel pu_in asa îmi place mie sa cred ca o sa se întâmple.
Soţia si fetiţa ta cum au reacţionat când ai câstigat?
So_ia mea a fost omul care m-a împins de la spate când a fost nevoie si m-a încurajat când aveam dubii daca sa mai particip la emisiune, dupa doua prime încercari ratate. Iata-ma acum în postura de câstigator, pe care i-o datorez si ei, în mare masura. Riana, feti_a mea, pentru ca e mica, are doar 4 ani si jumatate, nu constientizeaza înca, dar m-a încarcat cu foarte multa energie pozitiva.
Dar fostul sef de la firma unde lucrai ca agent de vânzari?
Toata lumea care ma cunoaste m-a încurajat sa particip la acest concurs, iar faptul ca am câstigat i-a bucurat la unison.
Emoţiile pe care le-ai trait pot fi comparabile cu vreo alta etapa a vieţii?
În mod cert, sentimentele, emoţiile pe care le-am experimentat la „Vocea României” nu se pot compara cu nimic din ce am trait pâna acum. Culmea, îmi pare teribil de rau ca s-au terminat, desi atunci când eram în concurs asteptam cu nerabdare momentul în care voi putea rasufl a usurat. Acum îmi este dor de ele.
Mi-ai spus ca înca n-ai început lucrul în studio. Pe când?
Foarte curând si astept cu nerabdare sa muncesc la prima mea piesa.
Cum te înţelegi cu Horia, aţi devenit si prieteni?
Horia este un om care si-a pus sufletul, timpul si vocea pe tava pentru a-mi fi mie bine. Suntem prieteni si sper din suflet sa ramânem mult timp de acum încolo. Chiar vreau sa îi mulţumesc pentru tot pe aceasta cale.
Dar cu Julie Mayaya, fosta câstigatoare a „Vocii”?
În „familia Horia Brenciu” în care am intrat, am întâlnit numai oameni cu sufl et frumos, care m-au primit cum nu se poate mai bine. Julie face parte dintre acesti oameni.
Ţi-a dat vreun sfat, asa ca pentru dubutul tau în cariera muzicala?
Înca nu s-a întâmplat sa îmi dea niciun sfat, dar daca va considera ca am nevoie, sper sa mi-l ofere pentru ca este în masura sa faca acest lucru. Are mult mai multa experienţa decât mine.

Nu pot trăi fără…

…familia mea
„Pentru ca m-a susţinut întotdeauna, iar fara ei nu reuseam sa ajung unde sunt astazi.”
…muzica
„Muzica s-a nascut odata cu mine si va muri în interiorul meu atunci când eu nu voi mai fi.”
…sanatate
„Starea de sanatate este vitala pentru a-ţi putea urma si îndeplini orice vis.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter