Ştefan Stan: Eu nu sunt vedetă, sunt persoană publică

De Diana Zagrean, pe

Câştigătorul de la Vocea României ne-a oferit un interviu exclusiv în care vorbeşte despre relaţia cu Andreea Mantea, colaborările cu vedete din România şi despre noul album pe care îl va lansa în curând.
Ştefan Stan este foarte entuziasmat de următoarea perioadă, deoarece primul lui album este aproape gata de lansare. Piesele de pe viitorul album vor fi atât în limba engleză, cât şi în română şi vor face parte dintr-o paletă largă de stiluri, de la swing la rock.
„Albumul nu are un stil anume, este foarte colorat. Are toate stilurile: swing, pop, rock, blues, iar piesele sunt mai mult în limba română”, a declarat Ştefan Stan.
El a mai spus că pentru vara 2013 are deja în lucru o piesă nouă, care va fi separată de album.
Despre amestecul de stiluri muzicale adoptate, Ştefan spune că încă îşi mai caută stilul propriu şi că publicul are un mare cuvânt de spus în această privinţă.
„Cred că nu m-am regăsit. Depinde foarte mult de public. Dacă lansez o piesă şi fanii o primesc foarte bine, ea devine hit. Depinde totul de ce le place lor cel mai mult. Nu mi se potrivesc foarte tare piesele comerciale, pentru că sunt un tip mai serios de fel.”,a spus Ştefan Stan.
Colaborări cu alţi cântăreţi din România
Întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare cu câştigătoarea celui de-al doilea sezon din Vocea României, Julie Mayaya, Ştefan Stan a fost destul de rezervat.
„Am înaintat o propunere de colaborare cu ea şi nu mi-a răspuns, deci consider că nu. Probabil că nu consideră că ar fi un avantaj pentru ea. Am auzit şi că se promovează în concerte ca „adevărata Voce a României”. Foarte bine, bravo ei. Eu sunt ştefan Stan şi atât”, a comentat cântăreţul.
Citeşte şi Julie Mayaya: Viaţa mea s-a schimbat mult de când am câştigat Vocea României
Ştefan Stan: Eu nu sunt vedetă, sunt persoană publică
Despre alte posibile colaborări muzicale, Ştefan Stan a spus că a discutat deja cu Smiley, Antonia şi Andra.
Despre succesul peste hotare, Ştefan Stan a spus că nu este printre obiectivele lui.
„Nu mă interesează să mă lansez în străinătate. Nu e un target pentru mine”, a spus el, adăugând că este naţionalist şi este interesat mai mult de publicul de la noi decât de străini.
Viaţa personală şi Andreea Mantea
Ştefan Stan este de părere că lumea nu ar trebui să se bage în vieţile private ale persoanelor publice, adăugând că el nu se consideră o vedetă.
El s-a arătat destul de deranjat de atenţia pe care lumea şi presa o arată faţă de relaţia cu Andreea Mantea, în ciuda faptului că a apărut la mai multe emisiuni televizate pe această temă.
„Toată lumea vrea să ştie ce facem. Ofer detalii pentru că lumea e curioasă, dar nu vreau să dau detalii despre ce fac eu în casă, dacă şi de ce mă cert cu ea. Aşa am face un fel de Big Brother şi nu cred că asta vrea lumea”
Vezi ce a mai dezvăluit Ştefan Stan despre viaţa amoroasă şi planurile de viitor în interviul video de mai jos.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter