Interviu cu Amy Adams, roşcata lui Superman

De Viva.ro, pe

Amy Adams joacă de obicei personaje inocente, naive şi optimiste. Acum, însă, vine pe marile ecrane în rolul unui reporter îndârjit, aflat mereu în căutarea subiectelor de primă pagină şi a dreptăţii.
A crescut urmărind aventurile lui Superman şi, după ce a de­venit actriţă, a încercat de trei ori să obţină rolul lui Lois Lane, jurna­lista de care este îndrăgostit super-ero­ul. Zicala „a treia oară e cu noroc” s-a adeverit în cazul lui Amy Adams, căci regizorul Zack Snyder a distribuit-o în rolul curajoasei jurnaliste în „Man of Steel”. Astfel, după 70 de ani în care actriţe precum Kate Bosworth, Margot Kidder, Noel Neill şi Teri Hatcher au interpretat-o pe bruneta Lois, pentru prima dată iubita lui Superman este roşcată.
Regizorul însuşi i-a cerut să îşi păstreze culoarea naturală a părului, pentru că Lois e un reporter ocupat care nu s-ar vopsi niciodată. În film, actriţa în vârstă de 38 de ani joacă alături de nume importante de la Hollywood: Henry Cavill este Clark Kent, Russell Crowe este Jor-El, tatăl biologic al protagonistului, iar Kevin Costner şi Diane Lane sunt părinţii adoptivi ai lui Clark.
Pe ecrane, chimia dintre Amy şi Henry s-a simţit din plin, ba chiar a hrănit fanteziile fanilor care îşi imaginează mai mereu că între protagoniştii lor preferaţi există o po­veste de dragoste şi în viaţa reală. Amy, însă, are o căsnicie fericită alături de actorul Darren Le Gallo, pe care l-a cunoscut în urmă cu 12 ani la un curs de actorie. În 2010 a venit pe lume şi fetiţa lor, Aviana, pe care Amy a şi adus-o la filmări.

Amy, fetiţa ta are doar trei ani, spu­ne-ne ce i se pare mai important: Su­perman sau Muppets?
I-a plăcut foarte mult cum arăta Henry în costum! (râde) Chiar a vrut să îl ia în braţe, ceea ce a fost amuzant. Voia să atingă costumul, dar este atât de mi-cuţă, încât nu trece mai sus de fundul lui Henry. Aşa că, atunci când l-a luat în braţe, aproape că l-a ciupit… de par­tea dorsală. O să mă omoare când va mai creşte şi va auzi ce am povestit. Pe de altă parte, o iubeşte foarte mult pe Miss Piggy. De curând, chiar m-a între­bat dacă lucrez cu ea. Trebuie să recu­nosc că preferă Muppets, dar cred că în scurt timp îşi va schimba gusturile.
Citeşte continuarea pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter