Înțelegerea secretă dintre Misha și Connect-R

De Mădălina Manole, pe
Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu un an, însă abia în vara acestui an cei doi au făcut totul public. Cum au reușit să țină totul departe de ochii curioșilor? Se pare că o înțelegere secretă pe care artiștii au respectat-o cu sfințenie.

Misha și Connect-R au reușit să țină departe de presă faptul că au divorțat, aspect aproape imposibil în zilele noastre, însă cu siguranță nu ar fi ajuns atât de departe cu secretul lor dacă cei doi nu ar fi făcut un pact. Conform Libertatea, înainte de a divorța la notar, artiștii au stat de vorbă și au decis cum este mai bine să facă astfel încât despărțirea lor să nu o afecteze pe Maya, fetița pe care o au împreună. Astfel, aceștia au decis să nu se afișeze în public cu noi cuceriri și să nu se vorbească de rău în interviurile acordate în presă. Așa se explică aparițiile lor extrem de cuminți și tăcerea amândurora pe tema despărțirii.

Misha si Connect-R 1

Conform apropiaților lui Connect-R, artistul încă ar suferi ca urmare a divorțului. Se pare că separarea nu a fost decizia lui, ci a soției sale care se săturase să îndure desele neînțelegeri din cuplu. Ba mai mult, artistul și-ar mai fi dorit un copil cu Misha, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Connect-R își întreține în continuare familia și până în acest moment nici unul nu s-a afișat în public alături de alt partener.

Citește și – Dovada clară că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație apropiată

Citește și – Gina Pistol a dezvăluit care este secretul dietei sale. A exclus două alimente importante

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter