Inel cu diamante de mii de euro pentru Răduleasca

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 16:14

Dacă anul trecut cei doi au sărbătorit ziua de naştere a Mihaelei într-un cadru intim la Monte Carlo, acum celebrul cuplu a hotărât să se retragă câteva zile la Piatra Neamţ, locul de baştină al prezentatoarei.
Mihaela şi Dani vor să aibă câteva zile liniştite , departe de agitaţia Capitalei şi unde ar găsi aşa ceva dacă nu în Moldova, în casa părinţilor Mihaelei…

În trecut, îi gătea şi îi lua flori

Ca să fie sigur că o să aibă parte de nopţi de neuitat, Dani Oţil a ţinut neapărat să-şi surprindă iubita. De câteva săptămâni încoace, “matinalul” a studiat numeroase reviste şi zeci de site-uri specializate pentru alegerea unei bijuterii deosebite.

S-a oprit asupra unui inel cu diamante, de câteva mii de euro, pe care i-l va da alesei sale în cursul zilei de astăzi. Să fie oare cel de logodnă?!

De-a lungul timpului, Dani Oţil n-a scăpat nici o ocazie pentru a-i dovedi Mihaelei Rădulescu cât de mult o preţuieşte. În cei 5 ani de relaţie, el şi-a răsfăţat de nenumărate ori celebra iubită cu trandafiri roşii, cu mâncăruri rafinate gătite chiar de el ori cu diferite obiecte de preţ.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter