Gabriela Prisăcariu, declarație neașteptată despre Dani Oțil: „Dacă înțelegeți ce zic”

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) a ieșit weekendul trecut în club cu un grup de prietene. În seara respectivă, fiului modelului a rămas în grija tatălui său, Dani Oțil (41 de ani). Gabriela și Dani formează un cuplu din anul 2018 și împreună au un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021. Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Gabriela Prisăcariu, declarație neașteptată despre Dani Oțil: „Dacă înțelegeți ce zic”

Revoltată că s-a scris despre Dani că a rămas „bonă” pentru fiul lor, modelul a reacționat în mediul online.

„Eu vă zic, nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club în timp ce «micuțul prezentator», credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă înțelegeți ce zic, «a stat bonă», foarte ironic spus”, a început Gabriela Prisăcariu la Insta Story.

„Unu, ce este greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama muncește sau iese pur și simplu să se distreze? Plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse în timp ce Gabriela a stat acasă bonă», de ce? Ce e asta, discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc”, a încheiat modelul.

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Dani Oțil a fost juratul surpriză din finala „iUmor”. În cadrul ediției, Gabriela a fost invitată să susțină un roast. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a glumit modelul.

Anterior relației cu Gabriela, Dani a format timp de 6 ani un cuplu cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Fosta pereche s-a cunoscut în iulie 2008, când prezentatoarea a fost invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care îl regiza la vremea aceea.

În prezent, Mihaela locuiește la Monaco.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela la „iUmor”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a primit Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților de la soția lui. „Tati, te iubim!”

Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Deși au aniversat 8 ani de relație în octombrie 2022, Mihaela și Felix nu-și doresc să se căsătorească.

Mihaela a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Din ultimul mariaj, Mihaela are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter