Inedit: Irina Rimes a lansat un album-carte

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Irina Rimes a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului „Visele“, iar acum, artista și antrenoarea de la showul Vocea României lansează cartea-album „COSMOS“, cel de-al doilea material discografic din carieră.

Irina Rimes declară că o parte din poeziile scrise de ea au fost cuprinse în noua carte-album, care se numește „COSMOS“ și care reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile ei.

Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Și poate și bărbații la fel“, declară artista.

Cosmosul meu nu este nici întunecat și nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață. Am scris acest album ca să vă prezint toate fețele mele, cele frumoase și cele urâte, să gustati din fiecare și să alegeți ce vă place, ce găsiți pe gustul vostru.

Lansarea cărtii-album „COSMOS”, o coproductie Quantum Music și Global Records, i-a adus în acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, colegi din industrie și artiști cu care Irina a colaborat și pentru care a compus piese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter