INCREDIBIL! După tot circul, Bianca şi Cristea se căsătoresc!

De Diana Zagrean, pe

Cei doi au fost invitaţi la o emisiune televizată unde au vorbit despre cât se iubesc şi au dansat tandru. În timpul dansului, Adrian Cristea i-a şoptit cererea în căsătorie. Vezi cum i-a răspuns Bianca Drăguşanu.
După ce „și-au spălat rufele în public”, după tot circul mediatic, cud etalii picante şi dezvăluiri sau declaraţii şocante, Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea au fost invitaţi la o emisiune dintr-un show de divertisment.
Adrian Cristea şi-a mărturisit pentru a mia oară dragostea eternă pentru roşcată, dar ea s-a ţinut tare şi a spus că iertarea este o virtute şi că singurul care trebuie să facă ceva este chiar fotbalistul.
INCREDIBIL! După tot circul, Bianca şi Cristea se căsătoresc!
„Am decis să-l las mai mult pe el să vorbească pentru că el are mai multe de spus. Nu este vorba de ieratre, cât despre puterea lui de a-și cere iertare și de a-și da seama unde greșește. Iertarea, mi-am dat seama că este o virtute, o mare calitate”, a spus Bianca Drăgușanu.
Ea a dat semne de afecţiune reţinută faţă de Adrian Cristea, deşi a acceptat să ia cina cu el acum câteva zile şi l-a lăsat să-i fure un sărut.
Bianca Drăguşanu a primit chiar şi o cerere în căsătorie, e drept, şoptită de la Cristea, care a invitat-o la un dans romantic chiar în direct.
INCREDIBIL! După tot circul, Bianca şi Cristea se căsătoresc!
Vedeta a spus că mai aşteaptă până să facă marele pas şi că „vrea fapte, nu vorbe”. Se pare că buchetul de flori primit de Bianca Drăguşanu în urmă cu puţin timp era, totuşi, de la Adrian Cristea.
Bianca Drăguşanu se antrenează pentru noul sezon din Dansez pentru tine, unde va concura alături de alte vedete ca Nicoleta Luciu sau bebeluşa Oana.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter