În ce relații sunt Speak și Adelina Pestrițu la 5 ani de la despărțire

De Unica.ro, pe

Speak (35 de ani) și Adelina Pestrițu (34 de ani) s-au despărțit în toamna anului 2016, după 2 ani și jumătate de relație. Din ianuarie 2020, Speak este logodit cu solista și dansatoarea Ștefania Codreanu. Din iulie 2019, Adelina este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

În ce relații sunt Speak și Adelina Pestrițu la 5 ani de la despărțire

În 2021, Speak și-a lansat propriul podcast, „La Fileu”. Recent, în mediul online, întrebat când o va avea invitată pe Adelina Pestrițu în cadrul acestuia, solistul a răspuns: „Niciodată”. Din reacția artistului, Speak și Adelina par a nu mai avea nicio relație în prezent, nici măcar de amiciție.

În ianuarie 2021, invitată în emisiunea „La Măruță”, Adelina a acceptat provocarea de a descrie mai multe persoane publice într-un singur cuvânt. Rugată să o descrie pe actuala parteneră a lui Speak, Adelina a spus: „Ștefania, haioasă, am zis… Este sexy. Sexy!”.

Până în prezent, nici Adelina, nici Speak nu au dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii lor. La vremea aceea, Adelina a declarat: „După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct. Nu suntem nici primii, nici ultimii care trec prin asta. Fiecare cuplu are povestea lui, care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început”.

„Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan ca om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm ca lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a încheiat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează 2 ani de la cununia religioasă. Cum a fost cerută Adelina

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale

Familia Adelinei Pestrițu se mărește: „A venit în viața mea după o pierdere”

La rândul său, Speak a scris: „Pentru început, țin să vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere și de empatie pe care mi le-ați trimis. Vreau să confirm această despărțire, subliniind declarațiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relație frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum. Așa aș vrea să și rămână, prin eleganța și discreția finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie!”.

„Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă a vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întâlnit, dar și vandabil în același timp. O respect și o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-am maturizat destul de mult”, a încheiat Speak atunci.

În decembrie 2020, după ce și-a încurajat fanii să-i spună ce fotografii vor să vadă din colecția sa, unul dintre urmăritori i-a cerut o imagine cu „fosta”. Ca răspuns, artistul a postat acest emoticon „🖕”, fără nicio explicație.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter