În anul încoronării, serialul The Crown recreează nunta lui Charles și a Camillei pentru finalul sezonului

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 19:06

Dominic West arăta extraordinar, ieri, când s-a alăturat altor membri ai distribuției The Crown pentru a filma ziua nunții lui Charles și a Camillei la York Minster. 

După luni în care au descris moartea Prințesei Diana, săptămâna aceasta, cei de la Netflix  au decis să pună capăt serialului The Crown cu nunta Regelui și a Reginei. Portretul nunții se filmează în aceste zile la York Minster, care este folosită în locul Capelei Sf. George din Windsor, unde Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005.

William și Prințul Harry s-au reunit pe platouri cu copiii Camillei

Fotografiile de pe platoul de filmare îi înfățișează pe William și pe Prințul Harry, precum și pe copiii Camillei, Laura Lopes și Tom Parker Bowles, care s-au reunit pe platourile de filmare. 

Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea ultimei serii The Crown la sfârșitul acestui an, serialul stârnind deja controverse, deoarece intenționează să descrie moartea tragică a Prințesei Diana.

Ed McVey, care îl interpretează pe Prințul de Wales în dramă, a avut o ținută elegantă, care era aproape identică cu cea purtată de William la nunta lui Charles, în 2005.  El a purtat o haină albastră și o cravată roșie.

Citeşte și: Regele Charles, criticat că nu îi cheamă pe copiii lui Harry la încoronare: „Este o mare greșeală!”

Nunta lui Charles și a Camillei va fi înfățișată într-un mod pozitiv

Între timp, actorul care îi dă viață Prințul Harry, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, părea supărat în timp ce traversa platoul. Lor li s-au alăturat actorii care îi portretizează pe copiii Camillei, Laura Lopes și Tom Parker-Bowles.  

Mireasa, care este interpretată de Olivia Williams, nu apare nicăieri în fotografii. 

Se crede că nunta lui Charles și a Camillei va fi înfățișată într-un mod pozitiv, asta pentru că cei de la Netflix își doresc ca publicul să rămână cu un sentiment de fericire și să nu se revolte, așa cum s-a întâmplat după ce s-a aflat cum dispare Prințesa Diana, la 36 de ani, din faimoasa producție.

Citeşte și: Cu ce cântăreață celebră s-a iubit Prințul Charles în tinerețe. „Aș fi putut deveni prima prințesă evreică”

Finalul serialului, în ton cu evenimentul încoronării

„Serialul a spus într-un mod macabru povestea morții Dianei, iar asta i-a supărat pe William și Harry”, a spus o sursă.  „Deci, prin acest final frumos, cei de la Netflix speră să schimbe percepția că sunt insensibili și să elime gustul amar pe care l-au lăsat telespectatorilor.

Nunta lui Charles și Camilla va fi o adevărată sărbătoare și un moment cu adevărat fericit în istoria monarhiei. De asemenea, se potrivește foarte bine în anul încoronării Regelui”. 

Imelda Staunton va relua rolul Reginei Elisabeta a II-a, iar Jonathan Pryce pe cel al soțului ei, Prințul Philip. Elizabeth Debicki va apărea din nou în rolul Prințesei Diana, în episoadele care vorbesc despre moartea ei, în timp ce Dominic West îl interpretează pe Prințul Charles.

Scandalul „tampongate”, prezentat în serial

Seria cinci din The Crown a fost supusă multor critici din cauza subiectului delica, Charles și căsătoria lui cu Diana, după lansarea sa pe Netflix, în noiembrie. Mulți susțin că scenele care au condus la moartea Prințesei Diana, și au fost filmate la Paris, sunt insensibile.

Concentrându-se în mare măsură asupra poveștii dintre Prințesa Diana, interpretată de Debicki, și pe Regele Charles (pe atunci Prințul de Wales), așa cum este înfățișat de West, noua serie a scos la suprafață punctele slabe ale regalilor.

Printre acestea s-au numărat ruperea căsătoriei dintre Charles și Diana, controversatul interviu Panorama dat de Prințesa Diana și celebra discuție pe care Charles și Camilla au avut-o la telefon și care a dus la scandalul  „tampongate”.

Fostul prim-ministru a criticat o scenă

De asemenea, fostul prim-ministru Sir John Major a criticat o scenă dintr-un sezon anterior în care pare că a avut o conversație cu Charles despre posibilitatea ca Regina să abdice. El consideră asta „o prostie răuvoitoare”.

Cu toate acestea, The Crown Gillian Anderson, care a interpretat-o ​​pe Margaret Thatcher în seria a patra, a răspuns la comentarii și susține că seria ar fi putut fi mult mai dăunătoare.

Foto: Profimedia. Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter