Ilinca Vandici, despre cel mai greu moment din viață: „M-am maturizat peste noapte”

De Mădălina Manole, pe
Ilinca Vandici este o prezentatoare de televiziune foarte îndrăgită și apreciată, iar ceea ce ne încântă în mod deosebit este că mereu are zâmbetul pe buze, indiferent de ceea ce se află dincolo de camerele de filmat. 

Ilinca Vandici, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu Andrei Neacșu, om de afaceri, și au împreună un băiețel pe nume Zian, care vara aceasta împlinește un anișor. În cadrul unui interviu acordat pentru „Ce se întâmplă, doctore?”, frumoasa Ilinca Vandici a dezvăluit experiența care a marcat-o și a făcut-o să se schimbe și să se maturizeze peste noapte: „Cel mai greu moment prin care am trecut, şi care, evident, m-a marcat, a fost pierderea tatălui meu. Odată cu pierderea părintelui, pe lângă durerea imensă pe care am simţit-o, am sentimentul că m-am maturizat peste noapte. Cred că fost o lecţie de viaţă pentru mine şi sunt convinsă că tatăl meu, chiar dacă a plecat dintre noi, mă poate ajuta mai mult de acolo, din ceruri”, – a dezvăluit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici si Andrei Neacsu

Totodată, Ilinca Vandici a povestit și despre perioada de depresie cu care s-a confruntat imediat după naștere: „Da, am suferit de depresie postnatală, pe care am încercat să o înţeleg şi să mi-o explic, să caut răspunsuri, pentru că nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla mie, eu fiind un om extrem de calculat, de ancorat în realitate, conştient de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ei bine, uite că mi s-a întâmplat şi mă bucur că am reuşit să trec cu bine peste asta cu ajutorul soţului meu şi familiei mele”

Citește și – Mircea Radu, detalii din căsnicia cu Raluca: ”Simplitatea e una dintre căile către armonie”

Citește și – De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter