Ilie Năstase și soția sa nu mai locuiesc împreună. Ce a declarat Ioana Simion despre separarea de fostul tenisman

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 15:33
Ilie Năstase și Ioana Simion, proaspăta sa soție, nu mai locuiesc împreună. După o serie de zvonuri legate de un posibil divorț, iată că cei doi s-au separat și lasă să se înțeleagă că un divorț este iminent.

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, și Ioana Simion, 43 de ani, s-au căsătorit în urmă cu jumătate de an și, iată, problemele în paradis au apărut mai devreme decât ne-am fi așteptat. Soția fostului tenismen a părăsit căminul conjugal, adică vila de 1 milion de euro din zona Victoriei care-i aparține lui Ilie Năstase, și s-a mutat într-un apartament pe care l-a închiriat de curând în zona Pipera: Nu a cumpărat (n.r apartamentul), locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, – a declarat unul dintre noii vecini ai Ioanei Năstase, conform click.ro.

Ilie Nastase si Ioana Simion

Ioana Năstase a confirmat separarea și a declarat că nu dorește ca viața sa privată să fie subiect de discuție în presă: Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana Năstase pentru Antena Stars.

lie Năstase a fost însurat de patru ori. Dacă pe ultimele două soții le cunoaștem, Amalia Năstase și Brigitte Sfăt, de care a divorțat în toamna anului trecut, primele două soții ale tenismanului nu au fost românce. Este vorba Dominique Grazia, un manechin din Belgia alături de care a devenit tată întâia oară, și de Adelaide Alexandra King, o actriță americană împreună cu care a înfiat doi copii care au rămas în grija mamei. La rândul său, Ioana Simion este și ea divorțată, însă nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa, nefiind o persoană publică.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter