Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat azi

De Mădălina Manole, pe
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat azi, la tribunal. După un mariaj controversat și îndelung comentat, oficial, cei doi nu mai sunt soț și soție.

Ilie Năstase, 72 de ani, și Brigitte Sfăt, 41 de ani, au pus capăt unui mariaj de cinci ani ani în doar…10 minute, atât cât le-a luat să semneze actele. Conform declarației lui Brigitte, nu a existat partaj, însă bruneta va păstra numele marelui tenisman și lucrurile achiziționate în timpul căsniciei, care se reduc la câteva imobile și accesorii vestimentare: „Sunt fericită că sunt sănătoasă și sper că data viitoare când sunt pe un pat de spital să nu fiu singură ca data trecută. Nu știi ce îți rezervă viitorul. Trebuie doar să speri”, – a declarat Brigitte Sfăt.

La rândul său, Ilie Năstase a comentat: „Am divorțat, cam așa! Sunt liber! N-avem ce să împărțit, nu e niciun partaj”. Totodată, fostul tenisman a vorbit despre relația pe care o are cu Ioana, noua și tânăra sa cucerire: „Nu știu dacă o să mă însor iar, de-abia m-am împrietenit cu ea. Și Ioana a mai fost căsătorită”, – a transmis Ilie Năstase pentru Libertatea.

Citește și – Roxana Ionescu s-a mutat în Timișoara, alături de iubitul său

Citește și – Kinga Sebestyen, probleme de sănătate: “Pot rămâne fără vedere sau auz”

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter