Ilie Năstase divorțează. Tenismanul și soția sa, Ioana, deja s-au mutat separat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 mai 2020, 16:43
Ilie Năstase și Ioana Simion, cea de a cincea soție a tenismanului, se pregăteau de cununia religioasă, însă din cauza pandemiei de coronavirus planurile lor au fost date peste cap și nunta a fost amânată.

Între timp, se pare că Ilie Năstase și Ioana nu numai că au anulat nunta, dar se pregătesc și de divorț, cei doi mutându-se deja separat: „Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuieşte singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul.

Citește și –  Andreea Bălan și George Burcea, detalii despre divorț. Artista vrea custodia exclusivă a fetițelor

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproşuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana e decisă să divorţeze”, – au spus surse din apropierea celor doi pentru Click!

Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit civil în aprilie 2019. Ea este cea de a cincea soţie a marelui jucător de tenis, el fiind în trecut căsătorit şi cu Brigitte Sfăt (din 2013 – 2018), Amalia Teodorescu (din 2004 – 2010), Alexandra King (din 1984 – 2002), Dominique Grazia ( din 1972 – 1982). Vezi aici cum arată primele două soții ale lui Ilie Năstase!

Citește și – Lora și Ionut Ghenu, probleme în Bali mai grave decât coronavirus: ”Să sperăm că totul va fi bine”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter