Cântăreața de muzică populară Ileana Constantinescu a ajuns de urgență la spital

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 02 martie 2021, 14:50
Veștile triste din sfera artistică continuă să vină. Ileana Constantinescu, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară și partenera de scenă a lui Ion Dolănescu, trece prin momente grele. Aceasta a ajuns de urgență la spital, aflându-se într-o stare gravă.

Ileana Constantinescu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală ca urmare a unor probleme cardiace mai vechi, iar medicii au depistat-o cu hiperglicemie. Cu toate că trebuia să rămână internată mai mult timp, medicii au spus că o vor externa până în Sărbători. Din păcate, din cauza bolii cu care se confruntă, o demență avansată și o vedere degradată, cântăreața fiind aproape oarbă, aceasta nu poate locui singură și are nevoie de supraveghere continuă.

Ileana Constantinescu a fost eleva Mariei Tănase și a Elisabetei Mol­do­veanu și s-a făcut remarcată atât grație unui repertoriu popular bogat, cât și grație vocii sale care se spune că l-a inspirat pe însuși Mihail Sadoveanu. Ileana Constantinescu s-a născut pe data de 30 mai 1929, în județul Olt și anul acesta a împlinit vârsta de 88 de ani.

Citește și – Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Care este starea lui de sănătate

Sursă foto: Captură video

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter