Ilan Laufer, dezvăluire dureroasă. Soția sa, Alina, a pierdut o sarcină

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 august 2020, 12:36
Alina și Ilan Laufer au dat marea veste că vor deveni părinți. Cei doi și-au văzut visul împlinit după 8 ani în care au încercat în zadar să-și mărească familia.

Alina și Ilan Laufer au apelat la fertilizarea in vitro, însă sarcina s-a lăsat mult așteptată, ba mai mult de atât Alina a trecut prin trauma pierderii unei sarcini. Atunci când aproape că nu mai credeau că se va întâmpla, a venit vestea cea mare: „Ne iubim foarte mult şi ne-am dorit foarte mult un copil. Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toţi aceşti 8 ani de zile.

Şi ştii cum tu încerci, faci tratamente, injecţii în burtă. Şi vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, şi îţi zic fă bă şi tu o dată copii. Era o presiune din toate părţile. Nimeni nu ştia că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele”, – au povestit cei doi.

“În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată şi foarte repede după acel eveniment s-a stins, din păcate. Am fost foarte supăraţi. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunţăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost aşa că trebuie să-i anunţăm ca să ştie şi Dumnezeu”, – a spus Ilan Laufer la Pro TV.

Alina Laufer mai are o fetiță din căsătoria cu Jorge, iar acum, la 37 de ani, va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Citește și –  Connect-R, dezvăluire emoționantă: „Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi”

Alina Crăciun și Jorge au divorțat în anul 2012, iar în 2013 Alina și Ilan Laufer s-au căsătorit formând unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizz-ul autohton.

Citește și –Lora, infectată cu virusul Dengue în Bali: ”Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter