Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

De Unica.ro, pe

Alina Laufer a născut prematur luni, 15 februarie 2021. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge. Alături de Ilan Laufer, actualul ei partener de viață, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel.

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Pe 25 martie, Alina și micuții au revenit acasă. Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Alina a dezvăluit numele deosebite pe care gemenii ei le poartă.

Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

„Am încercat să îi culc pe amândoi odată și nu mi-a ieșit. Davina doarme lângă mine, însă cel mic nu vrea să adoarmă, Nathaniel, și stă la mami în brațe. Sunt foarte bine copiii.

Am născut la 30 de săptămâni, bebelușii aveau 1 kg și 200 de g fiecare, mici. O lună și jumătate am stat în spital, dar nici nu mai contează. Acum sunt bine bebelușii, vioi. Nathaniel și Davina îi cheamă”, a mărturisit Alina.

Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă”. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu”.

„Ilan nu numai că schimbă scutece, este profesionist în tot ce înseamnă asta, băița, etc. Le dă de mâncare, este omul meu de bază. Noi creștem bebelușii împreună, nu avem nevoie de ajutor.  (…) Și Karina se descurcă minunat. (…)

Citește și:

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației lor?

Cum arată acum actrița Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Noi botez nu avem pentru că nu există în tradiția iudaica. Există circumcizia băiețeilor, care se face în mod normal la o săptămână după ce se nasc. În cazul nostru a trebuit să lăsăm să treacă mai mult timp. Când ne vom mai relaxa, o să organizăm o petrecere cu persoane apropiate. (…)

Săptămâna trecută am plecat cu cortul și cu rulota. Eu am dormit în rulotă cu bebeii, Ilan a dormit în cort, ne-a păzit Beckham, ciobănescul nostru german. Ne-am campat pe malul râului Buzău, a fost minunat”, a mărturisit Alina.

Alina a pierdut o sarcină în trecut

În vara anului 2020, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina și Ilan dezvăluiau că vor deveni părinți. „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil).

Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile. Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…)

Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele. În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feeling-ul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a mărturisit Ilan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter