Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Jorge, Karina

De Unica.ro, pe

Karina este fiica lui Jorge (38 ani) din primul mariaj al artistului cu Alina Crăciun (acum Laufer). Jorge și Alina au divorțat în anul 2012, la notar. În vara anului următor, amândoi s-au recăsătorit. În iunie 2013, Alina s-a căsătorit cu Ilan Laufer. Două luni mai târziu, în august 2013, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea.

În prezent, cele două familii sunt în relații foarte bune. Ramona și Jorge au un fiu, David, în vârstă de 4 ani. Dintr-o fostă relație, Ramona mai are o fiică, Ilinca, în vârstă de 19 ani. Alina și Ilan au devenit pe 15 februarie 2021 părinți de gemeni, fetiță și băiețel, Davina și Nathaniel (6 luni).

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Jorge, Karina

În noiembrie 2020, Karina a împlinit 12 ani și a fost aniversată în sânul ambelor familii. „Karina și-a dorit foarte mult această reuniune de familie. Ne-am bucurat foarte mult că am putut să fim cu toții, mai ales pe timp de pandemie”, a povestit Alina atunci pentru Click!.

La doar 12 ani, Karina s-a transformat într-o domnișoară elegantă de care Alina și Jorge sunt foarte mândri. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Jorge, mărturisiri emoționante: „Am stat în capcana timpului mulți ani, adică mereu mă gândeam la trecut sau la viitor”

Exclusiv! Jorge a povestit cel mai stânjenitor moment din cariera lui: „Am avut un colaps de câteva minute”

„12 ani… Până să apari în viața mea, credeam că sunt cel mai fericit, apoi am înțeles ce înseamnă iubirea necondiționată! Cu tine am învățat să fiu tată și un om mai bun. Îți mulțumesc că mă scoți mereu din zona de confort. La mulți ani gărgăriță, TE IUBESC”, a scris Jorge în mediul online, în noiembrie 2020.

Ulterior, pe o fotografie cu ambele lor familii, prezentatorul TV a scris: „S-a întâmplat acum ceea ce trebuia să aibă loc demult”. Timp de doi ani, Alina, Ilan și Karina au locuit în Statele Unite ale Americii. În vara anului trecut, familia a revenit în România.

Întrebată dacă îi vor lipsi prietenii din America, fiica fostei perechi a mărturisit că nu. „Am și familia aici. E alt sentiment”, a mai spus Karina atunci. „Ea își face prieteni peste tot. E o fetiță foarte sociabilă. (…) Am fost profund impresionată să văd că ea a păstrat legătura cu toți prietenii din România”, a adăugat Alina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter