Ilan și Alina Laufer, epuizați de rolul de părinți: „Am ajuns la capătul puterilor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 noiembrie 2021, 15:36

Alina și Ilan Laufer sunt părinți cu normă întreagă și au declarat recent că viața cu cei trei copii pe care îi au – gemenii Davina și Nathaniel (8 luni) și fata Karina (13 ani) -, nu este nicidecum ușoară. Omul de afaceri și vedeta de televiziune spun că, de când au venit gemenii pe lume, totul s-a schimbat în viața lor și nu mai au niciun moment de respiro. Ilan și Alina se implică amândoi la fel de mult în creșterea micuților și ajunseseră chiar să-și ia o bonă pentru a face față tuturor provocărilor unei familii cu trei copii, dar, în cele din urmă au renunțșat la serviciile ei.

Ilan Laufer a spus, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, “Teo Show”, că nu și-a închipuit vreodată că-și va dori să vină ziua de luni doar ca să plece la birou și să scape de îndatoririle de părinte.

Citeşte şi: Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Citeşte şi: Alina Laufer a născut prematur. Cei mici se află în incubator, iar ea, la terapie intensivă

Citeşte şi: Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

Citeşte şi: Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate”, a spus Ilan Laufer, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Pe de cealaltă parte, Alina s-a declarat și ea epuizată de rolul de părinte a trei și spune că îi lipsesc foarte tare călătoriile și vacanțele.

„Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent”, a adăugat Alina Laufer.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter