Ilan Laufer a suferit o operație la brațul drept. „Urmează perioada de recuperare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 14:47

Ilan Laufer (38 de ani) a suferit o operație la brațul drept. În mediul online, afaceristul a dezvăluit cum se simte după intervenție.

Ilan Laufer a suferit o operație la brațul drept. „Urmează perioada de recuperare”

„Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, ca urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește. Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare, de care mă voi apuca în curând. Mulțumesc staff-ului medical, care a fost excepțional. Mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil”, a scris Ilan Laufer în mediul online.

Ilan s-a remarcat în România după ce a fost numit în funcția ministru al mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, dar a provocat controverse prin proiectele și declarațiile sale. A fost ministru din iunie 2017 până în ianuarie 2018.

Ulterior, Ilan și soția lui, Alina, s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde au locuit timp de 2 ani, până în vara anului 2020. Ilan și Alina au împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Davina și Nathaniel (1 an), născuți în februarie 2021. Din fostul mariaj cu Jorge, Alina mai are o fată, Karina, în vârstă de 12 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Citește și: Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

Citește și: Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Fost consilier în Guvernul României, Ilan Laufer deține în prezent mai multe firme de consultanță imobiliară și a contribuit, totodată, la dezvoltarea brandurilor Zara și H&M în România.

La finalul anului 2019, Laufer a fondat Platforma Social Liberală (PSL), un partid politic de centru. În vara anului 2020, Ilan a candidat la Primăria Capitalei, însă a pierdut alegerile în fața actualului primar, Nicușor Dan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter