Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

De Unica.ro, pe

Alina Laufer a născut prematur în februarie 2021. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge. Alături de Ilan Laufer, actualul ei soț, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel, Davina și, respectiv, Nathaniel.

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Pe 25 martie, Alina și micuții au revenit acasă. Recent, Alina a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când familia ei s-a mărit.

Alina Laufer, despre viața cu trei copii: „O să petrecem în curte concediul”

Pe 15 iulie 2021, gemenii Alinei și ai lui Ilan au împlini 5 luni. Deși nu schimbă scutece, Karina este un ajutor de nădejde când vine vorba de frățiorii ei mai mici. „Karina nu schimbă scutece, însă știe să îi adoarmă pe gemeni.

Am plecat o oră și jumătate de acasă cu Ilan, la cumpărături, și i-am lăsat pe cei mici cu părinții mei, dar Karina a fost cea care a știut să-l adoarmă pe Nathaniel”, a mărturisit Alina, în emisiunea Vorbește Lumea.

Despre planurile lor pentru restul acestei veri, Alina a mai spus: „Am fi avut planuri de vacanță cu toții, vara aceasta, dacă nu ne-am fi speriat. Săptămâna trecută am fost la munte o noapte și cei mici nu au reacționat foarte bine. Când erau mai mititei puteam să-i deplasăm mai ușor.

Recunosc că nu i-am dus de acasă foarte des, fiind doi e mai dificil și a fost și vremea caldă. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. Nu au vrut să doarmă deloc. Le-am schimbat mediul. Deocamdată o să petrecem în curte concediul. Avem și piscină”.

Citește și:

Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o nuntă atipică. Ce tradiție nu vor respecta

Davina și Nathaniel nu vor fi botezați. „Noi botez nu avem, pentru că nu există în tradiția iudaică. Există circumcizia băiețeilor, care se face în mod normal la o săptămână după ce se nasc.

În cazul nostru, a trebuit să lăsăm să treacă mai mult timp. Când ne vom mai relaxa, o să organizăm o petrecere cu persoane apropiate”, mai spunea Alina în mai 2021, tot la Vorbește Lumea.

Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă”. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu”.

Alina a pierdut o sarcină în trecut

În vara anului 2020, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina și Ilan dezvăluiau că vor deveni părinți de gemeni. „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil).

Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile. Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…)

Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele. În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feeling-ul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a mărturisit Ilan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter