Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 17:23

Alina Laufer a născut prematur luni, 15 februarie 2021. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge. Alături de Ilan Laufer, actualul ei partener de viață, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel.

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Joi, 25 martie, Alina și micuții au revenit acasă. În mediul online, vedeta a publicat pentru prima oară o imagine cu bebelușii.

„S-au făcut patru săptămâni de când i-am adus acasă pe prințișorii noștri scumpi și iubiți. Fiecare clipă alături de ei este un dar de la Dumnezeu. 🙏 #gemeniimei #mămicămândră #fetițășibăiețel #totulpentrumine”, a scris Alina în mediul online. Tot azi a publicat și Ilan o imagine cu Alina și cu gemenii.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Să vă trăiască, să fie sănătoși!; Cât de frumoasă ești! Să vă trăiască micuții și să vă bucurați de ei!; Ce frumos să vă trăiască!!!; Să vă bucure viața!”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea Alinei.

Citește și:

Reacția Mădălinei Ghenea după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Alex Bodi

Alexia Eram a spus cu ce vedete s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu ea

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Alina a pierdut o sarcină în trecut

În vara anului 2020, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina și Ilan dezvăluiau că vor deveni părinți. „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil).

Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile. Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…)

Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele. În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feeling-ul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a mărturisit Ilan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter