Ianis Hagi are COVID-19. Fotbalistul va rata meciul cu Macedonia de Nord

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 septembrie 2021, 10:43

Ianis Hagi (22 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și va rata meciul de miercuri, 8 septembrie 2021, cu Macedonia de Nord. Fiul lui Gheorghe Hagi (56 de ani) a intrat în izolare, devenind astfel al doilea jucător infectat din lotul național, după Dorin Rotariu. Nici Ianis, nici Dorin nu sunt vaccinați anti-COVID-19, informează GSP.

Ianis Hagi are COVID-19. Fotbalistul va rata meciul cu Macedonia de Nord

Federația a anunțat rezultatul testului RT-PCR efectuat de Ianis Hagi. Fotbalistul este, într-adevăr, pozitiv, astfel că va rămâne în izolare și va rata meciul cu Macedonia de Nord de pe 8 septembrie. În schimb, cei trei jucători care au fost în contact direct cu Ianis, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, au avut rezultate negative și vor fi disponibili pentru partida de la Skopje.

În mod normal, după primul test pozitiv, Ianis Hagi ar trebui să stea în Macedonia 10 zile, în carantină. Dar, din informațiile obținute de GSP, autoritățile de la Skopje permit plecarea fotbalistului. Asta, desigur, dacă acesta poate părăsi țara cu un mijloc de transport privat și pentru că se consideră a fi o situație excepțională.

Citește și:

Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier în Scoția

Delia trage un semnal de alarmă în privința urșilor. Solista a întâlnit 10 în doar 30 de minute pe Transfăgărășan

Nicola, incident într-un autobuz din București: „Am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească”

Ianis a refăcut testul PCR odată cu ceilalți trei jucători care au intrat în contact cu el, Nedelcu, Marin și Cicâldău. „Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid, sub coordonarea staff-ului medical al naționale, iar rezultatul este pozitiv.

«Tricolorul» a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ. Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară. Potrivit normelor din Macedonia de Nord, într-o astfel de situație, e necesar un rezultat negativ la o testare PCR. Ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a declarat Federația Română de Fotbal.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter