Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre Andreea Marin şi noul ei iubit

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Andreea Marin este o femeie care a gustat din plin viaţa şi ştie deja ce vrea, în timp ce medicul turc este la început de drum. Cei doi ar putea găsi fericirea, dar numai cu acordul astrelor. Vezi ce spun ele despre această presupusă relaţie şi care sunt sorţii de izbândă.
Andreea Marin se pare că şi-a regăsit liniştea, în braţele celui care i-a vindecat durerile de spate. Oare va avea acelaşi efect şi asupra durerilor ei sufleteşti?
Zâna a fost văzută de mai multe ori în prezenţa unui tânăr arătos şi veşnic zâmbitor, care, deşi are doar 27 de ani, ştie să o ajute la cumpărături, îi îndreaptă şalele când e cazul şi o însoţeşte prin ţări străine la nevoie.
Acesta se numeşte Tuncay Ozturk şi este specialist fizioterapeut şi osteopat la spitalul Acibadem din Istanbul. De asemenea, el este unul din cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul în care activează, lucrând în mod curent cu sportivi de performanţă din întreaga lume, printre care Andreea Răducanu, Sandra Izbaşa şi Marian Drăgulescu.

Contactată de Libertatea pentru a confirma aceste zvonuri, Andreea Marin a declarat: „Nu îmi doresc să vorbesc despre viaţa mea privată, vă rog să nu vă supăraţi.
Consider că e firesc ca la un moment dat viaţa să meargă mai departe, atât pentru mine, cât şi pentru tatăl copilului meu. Însă nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viaţa mea intimă, dacă se întâmplă! E dreptul meu să fiu un om discret”.
Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre Andreea Marin şi noul ei iubit
Putem noi să-i negăm dreptul la o viaţă personală discretă şi călătorii alături de fizioterapeuţi sexy, cu 12 ani mai tineri?
Citeşte şi Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Citeşte mai departe, pe pagina următoare care sunt motivele astrale pentru care Andreea Marin şi fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk au şanse să fie fericiţi mult timp, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter