Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Anunțul făcut de actriță

De Oana Dinu, pe
Actrița Hilary Swank a anunțat că s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, antreprenorul Philip Schneider. Au avut o nuntă de vis, într-o rezervație naturală din California.

Hilary și Philip au făcut cunoștință pentru prima oară la o întâlnire aranjată de prietenii lor apropiați, iar în 2016 s-au logodit. Actrița a anunțat printr-un mesaj pe contul său de Instagram că visul de a se căsători cu alesul inimii ei s-a împlinit, publicând și câteva fotografii din cadrul evenimentului, conform Adevărul.ro.

„S-a întâmplat… visul meu a devenit realitate. M-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele în mijlocul unei poieni încântătoare, înconjuraţi de toţi cei dragi” a scris Hilary pe rețeaua de socializare.

Pentru că mirii iubesc natura, ceremonia a avut loc într-o rezervație naturală din California, iar recepția a avut loc într-un hambar recondiționat, pe care l-au decorat cu aranjamente florale și lumânări.

Hilary Swank a purtat o rochie de mireasă de 25 de metri de dantelă, opt metri de mătase şi şase metri de organza făcută de casa de modă Elie Saab, iar pentru petrecere a ales o rochie semnată Christian Dior.

Domnişoară de onoare a fost actriţa Mariska Hargitay, iar cavaler de onoare a fost Phil, tatăl lui Schneider.

Actrița americană în vârstă de 44 de ani, dublă laureată a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță, a mai fost căsătorită cu actorul Chad Lowe, între 1997 şi 2007.

Citește și: 

ANCA SEREA adoră haosul organizat din viața ei

6 motive pentru care ne place de Doru Trăscău de la The Mono Jacks

Sursă foto: Instagram/Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter