Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un bărbat de 72 de ani

De Oana Savin, pe
Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată de un bărbat în vârstă de 72 de ani care susține că actrița i-a provocat răni la cap și la coaste în timp ce schia pe o pârtie din stațiunea Deer Valley din Park City, Utah.

Terry Sanderson spune că în anul 2016 se afla pe o pârtie pentru începători când a auzit niște țipete, după care a fost lovit. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, însă un martor al incidentului i-a spus că Paltrow a fost cea care l-a lovit, relatează APNews.

În urma loviturii, acesta s-a ales cu contuzii la cap și răni în zona coastelor.

Actrița a negat acuzațiile.

Acest proces este nefondat și ne așteptăm să se facă dreptate”, a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Gwyneth, Heather Wilson.

Totodată, Sanderson i-a dat în judecată și pe administratorii pârtiei.

El a mai spus că a încercat să comunice cu vedeta de la Hollywood, însă nu i s-au oferit nici măcar scuze, cu atât mai mult despăgubiri. Ba mai mult, i s-ar fi sugerat că va fi dat în judecată.

Bărbatul cere despăgubiri în valoare de 3.1 milioane dolari și neagă faptul că ar fi dat-o în judecată pe Paltrow pentru că este celebră și bogată.

Gwyneth Paltrow a devenit cunoscută datorită rolului din thrillerul „Seven”, unde a jucat alături de Brad Pitt.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

A revenit în lumea cinematografică odată cu rolul Pepper Potts din franciza „Iron man”, lansată în 2008.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter