Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei și a postat imaginea pe Instagram

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 18:16

Actriţa Gwyneth Paltrow a publicat pe Instagram o fotografie în care apare complet dezbrăcată. Este al doilea an la rând când vedeta pozează nud și face publice imaginile cu ocazia zilei sale de naștere.

Gwyneth Paltrow şi-a încântat fanii din mediul online cu o nouă imagine în care apare complet dezbrăcată, într-o cadă. Actrița, laureată a premiului Oscar pentru rolul din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love”, a împlinit 49 de ani pe 27 septembrie.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Și anul trecut, de ziua ei de naștere, Gwyneth Paltrow le-a făcut cadou urmăritorilor săi o fotografie „în costumul în care s-a născut.”

Actriţa arată extrem de bine și a declarat în repetate rânduri că felul cum arată nu este un noroc sau o „magie”, ci rezultatul multor ore de muncă în sala de fitness şi al unei diete sănătoase.

Citește și: S-a aflat! De ce s-au despărțit Laura Andreșan și Grasu XXL, după o relație de 12 ani și un copil

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Iași: O femeie complet oarbă și-a recăpătat vederea după o operație pe creier

Brad Falchuk, mesaj emoționat de ziua lui Gwyneth Paltrow

Cu ocazia aniversării soției sale, Brad Falchuk a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după o relație de mai mulți ani.

Când trăiești cu această femeie, câteva lucruri devin clare. Există lucruri evidente – că este frumoasă, că e amuzantă, că îi plac lucrurile așa cum îi plac, când îi plac. Că este întotdeauna ocupată – dar mereu are timp și pentru tine. (…)

Mulți oameni observă fără să acționeze. Ei observă. Apoi se plâng sau bârfesc sau ridică din umeri. Dar Gwyneth observă și acționează. S-ar putea să observe că ai nevoie de o îmbrățișare și îți va oferi una nemaipomenită.

S-ar putea să observe că există nedreptate. Că există oameni care-i abuzează pe alții și ea va lua atitudine pentru victime, chiar dacă este înfricoșător. Chiar dacă și ea a fost o victimă.

Astăzi este ziua de naștere a lui Gwyneth. Așa că astăzi o observăm, așa cum și ea ne observă în fiecare zi. Și o sărbătorim pentru că dacă cineva merită să fie sărbătorită, ești tu, Gwyneth. La multi ani, i-a transmis Brad Falchuk.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter