Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 21:38

Katy Perry și actorul Orlando Bloom au devenit părinți în luna august a anului acesta. Artista a dat naștere unei fiice, Daisy Dove Bloom.

„Plutim datorită iubirii și nedumeririi după nașterea în siguranță a fiicei noastre sănătoase”, au declarat cei doi.

Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

Într-un interviu oferit recent, Orlando a dezvăluit cu cine seamănă fiica lui și a solistei. Actorul a dezvăluit că micuța Daisy seamănă atât cu Katy și cu el, cât și cu mama lui Sonia.

„Este un copil drăguț”, a spus Ellen DeGeneres, moderatoarea interviului. „Katy mi-a trimis o fotografie și arată exact ca … ochii ei arată ca ai lui Katy, nu crezi?”

După ce a aprobat, actorul a adăugat: „Dar a fost amuzant pentru că imediat ce s-a născut am fost ceva de genul: «Oh, este eu! Este o mini-eu».

Apoi, din fericire, am văzut că are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce a fost perfect”.

„Dar apoi ni s-a părut că arată puțin ca mama”, a mai spus. „Apoi am fost de-a dreptul confuz. Katy hrănea la sân acest bebeluș mini-eu care seamănă cu mama … cu cine va mai semăna în continuare?”

Fiica perechii a venit pe lume miercuri, 26 august. Astfel, Katy a devenit pentru prima oară mamă, iar actorul pentru a doua oară tată.

Orlando a mai fost căsătorit anterior cu modelul australian Miranda Kerr, din 2010 până în 2013, model alături de care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 9 ani.

Orlando și Katy sunt logodiți din luna februarie a anului 2018. Perechea și-a început relația după ce s-a cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016.

S-au despărțit în martie 2017, însă în decembrie 2017 au petrecut împreună sărbătorile în Japonia.

Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Perry a mai fost căsătorită cu artistul Russell Brand, din octombrie 2010 până în iulie 2012.

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Chivu, surpriză emoționantă pentru aniversarea de 34 de ani a Adelei Popescu

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter