Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul?

De Adelina Duinea, pe

Recent, publicația online Page Six a obținut fotografii cu Dakota Johnson (31 de ani) plimbându-se prin cartierul West Hollywood. În timpul respectivei ieșiri, actrița a fost surprinsă purtând pe inelar o bijuterie specială, un inel cu smarald.

Până la acest moment, Dakota și solistul trupei Coldplay, Chris Martin (43 de ani), nu au confirmat sau negat speculațiile. Perechea a fost fotografiată în martie cinând în Los Angeles, California. De atunci, cuplul a mai fost fotografiat în Malibu și în cartierul Hamptons.

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum arată inelul?

Muzicianul a fost anterior căsătorit cu actrița Gwyneth Paltrow (48 de ani). Mariajul lor a durat 10 ani, din 2003 până în 2013. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Apple (16 ani) și, respectiv, Moses (13 ani).

În septembrie 2019, Gwyneth s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk (48 de ani). Și el are doi copii dintr-un mariaj anterior, un fiu și o fiică, Brody și Isabella.

Gwyneth „o iubește” pe actuala iubită a fostului ei soț. „O iubesc”, a spus despre Dakota în ediția lunii februarie a revistei Harper’s Bazaar. „Știu că poate părea ciudat pentru că este o relație neconvențional.

Dar cred că, în acest caz, după ce am depășit o anumită perioadă, pur și simplu o ador. Mereu mă gândesc la ce altceva pot aduce în plus în relația noastră familială, în loc să opun rezistență sau să mă simt nesigură din cauza unei alte persoane. Există atât de multe oportunități când accepți asta”, a mai spus.

Dakota și Chris formează un cuplu de la sfârșitul anului 2017, după 4 ani de la anunțul separării lui Gwyneth de muzician. Spre deosebire de Gwyneth, Dakota esta foarte reținută când vine vorba de viața sa privată.

„Nu voi vorbi despre acest subiect”, a declarat pentru publicația Tatler în anul 2018, când a fost întrebată despre relația cu solistul. „Dar sunt foarte fericită”, a încheiat.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Unde locuiesc și cu ce se ocupă acum gemenele Cheeky Girls, Gabriela și Monica?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter