Gina Pistol a dezvăluit numele fiicei sale cu Smiley

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 18:09

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a dezvăluit numele micuței. Alături de videoclipul unei ecografii 4D, prezentatoarea TV a scris: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”.

Gina Pistol a dezvăluit numele fiicei sale cu Smiley

Imediat apoi, Gina a dezvăluit numele micuței, Josephine Ana Maria. Fotografia ecografiei o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! Josephine este varianta feminină a numelui Iosif și are rădăcini evreiești.

„Suntem extrem de bucuroși. Este o fericire pe care nu am trăit-o niciodată în viețile noastre. Suntem foarte activi, lucrăm foarte bine în echipă. Ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut…

Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună cu ea. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere.

În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru.

Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi este foame. Dar e foarte cuminte, seamănă cu Gina”, a dezvăluit Smiley recent în emisiunea La Măruță.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, după intervenția medicală la care a fost supusă mama sa: „Se infectase foarte rău. Ia pastile de durere acum”

Cine este iubitul Anei Baniciu? S-au sărutat pasional în văzut tuturor

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter