Ghiceşte vedeta: Al cui e acest puşti celebru?

Aşa tată, aşa fiu. Deşi are numai 10 ani, acest puşti celebru este deja starul unei reclame şi calcă pe urmele faimosului sau tată care a fpcut zeci de reclame la haine şi nu numai.
Cine să fie acest băieţel drăgălaş?
Este vorba de Romeo Beckham, fiul lui David şi al Victoriei Beckham. La numai 10 ani, micuţul Romeo pare să fie pe calea către celebritate şi către o carieră de succes în modelling. El este vedeta cele mai noi campanii de promovare a unei cunoscute case de modă, iar imaginile cu el vor face înconjurul lumii.
Aflat la prima lui şedinţă foto, se pare că Romeo s-a distrat de minune şi s-a descurcat foarte bine, întocmai ca un model profesionist.
Wow, ce sexy e! Cum va arăta David Beckham într-o nouă reclamă la lenjerie
Băiatul pare să fi moştenit de la tatăl lui nu doar trăsăturile de invidiat, ci şi talentul de model. Iar de la mama lui a învăţat ce înseamnă stilul. În ultima vreme, Romeo a fost văzut tot mai des în costume şi trench-uri create de casa de modă căreia îi face reclamă.
Romeo Beckham are 10 ani şi este al doilea fiu al Victoriei şi al lui David Beckham. El are un frate mai are, Brooklyn, unul mai mic, Cruz, şi o surioară, Harper.
Wow! Cât de stilată e Victoria Beckham!
romeo si david beckham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter