Ghiceşte vedeta: Ce cântăreaţă s-a deghizat în bărbat pentru noul videoclip

De Erika Chivu, pe

Frumoasa cântăreaţă a lansat un nou videoclip pentru care a fost nevoită să se deghizeze în bărbat. A intrat în pielea colegului ei. Cine să fie?
Fanii Deliei şi ai lui Mihai Bendeac aşteaptă de ceva timp videoclipul celei mai recente piese a lor, „Doi în unu”. Lansat ieri, acesta a venit şi cu o surpriză: Delia, îmbrăcată în bărbat şi cu barbă a intrat în pielea lui Bendeac.Cât de bine reuşeşte să-l imite vor decide fanii celor doi.
Cert este că Delia a trecut prin mai multe transformări pentru acest clip. Excentrica artistă a devenit mai întâi o blondă ingenuă, cu perucă blondă, îmbrăcată în dantelă pentru ca apoi să o vedem cu barbă, jachetă de piele şi mănuşi cu ţinte.
Stil de vedetă: Uite ce a făcut Delia Matache cu 300 de ace
Adevărata surpriză vine abia la finalul clipului pentru că fanii au ocazia să aleagă sfârşitul poveştii. Tu pentru ce final ai vota, primul sau al doilea?
Videoclipul lansat pe Youtube şi pe Facebook are deja 80.000 de vizualizări, semn că fanii celor doi artişti abia aşteptau să îl urmărească.

CONCURS: Cautam idei beton pentru FARSE DE 1 APRILIE! Spune-ne cele mai tari farse pe care le-ai facut sau ti s-au întâmplat! http://on.fb.me/109kF3h

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter