Gheorghe Gheorghiu, pelerinaj la Muntele Athos

De Mădălina Manole, pe
Gheorghe Gheorghiu, cel care și-a câștigat de-a lungul vieții reputația de Don Juan, proaspăt întors din Las Vegas, recunoscut drept "orașul păcatelor", a plecat în pelerinaj la Muntele Athos.

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 64 de ani, s-a retras pentru câteva zile pe Muntele Athos. Artistul a plecat împreună cu starețul Mânăstirii Sfântul Vasile cel Mare din Bodești, Neamț, preotul Ioronim Andrescu și câțiva prieteni dragi, într-un pelerinaj în ținutul credinței ortodoxe, pentru a se ruga și a participa la slujbe, informează Libertatea.

Gheorghe Gheorghiu, pelerinaj la Muntele Athos

Gheorghe Gheorghiu trăiește în America, Nevada, California, unde are și rezidență, dar vine cu drag în România și face discrete popasuri bisericești, mânăstirile din Neamț fiind locurile de care este legat din punct de vedere duhovnicesc. De altfel, și peste Ocean este recunoscut de creștinii care merg la biserică ca fiind un bun ortodox.

Gheorghe Gheorghiu a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, însă mariajul lor a durat doar 5 ani, în urma poveștii de iubire născându-se Andra, unica fiică a cuplului și a lui Gheorghe Gheorghiu. Solistul a avut o relație în urmă cu mai mulți ani cu Anca Turcașiu, despre care are doar cuvinte de laudă.

Citește și – Dj Wanda, primele declarații despre noul iubit

Citește și – Cosmina Păsărin este singură: „Nu mai am o relație de doi ani”

Sursă foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter