Gest impresionant! Mihaela Rădulescu şi fiul ei salvează vieţi. Vezi cum!

De Erika Chivu, pe

De când locuiesc la Monaco, Mihaela Rădulescu şi fiul ei, Ayan, fac în mod regulat un gest care acolo e considerat normal, dar în România este rar întâlnit. Vezi despre ce e vorba!
Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorilor de Sânge, Mihaela Rădulescu a anunţat pe pagina ei de Facebook că atât ea, cât şi fiul ei, Ayan, sunt donatori „cu acte în regulă” de când locuiesc la monaco.
Azi e Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge – de cand sunt în Monaco fac treaba asta la fiecare 2 săptămâni, ca tot omu’ civilizat de pe-aici„, a scris Mihaela Rădulescu. Ea mai spune că, de anul trecut, merge la donare şi băieţelul ei, care e foarte mândru de fapta lui, ştiind că poate salva vieţi.
Nu-l doare, îi pun ăştia patch cu anestezic, aşa că spunem bancuri în timp ce-i ia sânge„, mai povesteşte Mihaela. Ea a precizat că a făcut această mărturisire în speranţa că fanii ei îi vor urma exemplul, măcar azi.
Vedeta nu a precizat exact la ce proceduri se supune, dar putem bănui că ea şi fiul ei donează trombocite prin afereză. Este vorba de o procedură prin care sângele este extras, trecut printr-un aparat care separă trombocitele, apoi reintrodus în vasele de sânge.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter