George Clooney are gânduri serioase! I-a dat iubitei lui un diamant de 7 carate!

De Geo Berciu, pe

Vestea că actorul George Clooney, un burlac convins, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, avocata Amal Alamuddin, a făcut înconjurul lumii în aceste zile.

După 7 luni de curte asiduă, George Clooney i-a dăruit logodnicei un inel de şapte carate. Se pare că George însuşi a ales diamantul şi modelul inelului, diamantul fiind montat în platinp. Jurnaliştii americani au intrat în posesia primei fotografii cu minunata bijuterie, imaginea fiind surprinsă în timp ce cuplul se afla la un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul acesteia, prieteni de mulţi ani ai actorului.
George Clooney are gânduri serioase! I-a dat iubitei lui un diamant de 7 carate!

Planurile de nuntă sunt cât de poate de serioase, iar uapropiaţii celor doi susţin că mult aşteptatul eveniment urmează a se desfăşura în luna septembrie.
George Clooney are gânduri serioase! I-a dat iubitei lui un diamant de 7 carate!

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public, în octombrie, la Londra. De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, dar nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se angajeze într-o relaţie pe termen lung, el fiind extrem de dezamăgit de priam lui căsnicie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter