Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

De Unica.ro, pe

Ștefan Stan și soția lui, Simona, au devenit părinți pentru a doua oară pe 29 ianuarie. Simona a dat naștere unei fetițe, Mira. Cuplul mai are împreună o fiică, Elif, în vârstă de 1 an. La scurt timp de la externarea din spital, Simona a avut mai multe probleme de sănătate.

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

„Avem una bucată bebeluș care ferească Sfântul, Doamne-ferește, dacă nu ai ceva, o jumătate de sân, ceva când îi e foame. Rupe cămășile. Face jale. A zis și doamna doctor că așa ceva mai rar. Acum e bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Am avut o perioadă… Nu doresc dușmanilor mei, nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut”, a povestit Ștefan Stan, în emisiunea „Teo Show”.

„Totul a decurs normal, iar, după 5 zile de la externare, s-au întâmplat lucruri nedorite de nimeni. Așa a fost să fie. Nimeni nu a vrut să facă rău nimănui, dar eu unul am zis că este «la revedere» Simona. Am trăit cu impresia asta pentru că m-am speriat efectiv. Eu nu sunt o fire care se sperie, sunt rece. Venea ambulanța la noi constant. Femeile de la 112 mă cunosc acum. La modul ăsta a fost, greu”, a mai declarat.

„Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Încă nu am tăria și puterea să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat. Parcă a fost un coșmar, tot ceea ce s-a întâmplat. Dar mă bucur că sunt bine și că sunt alături de familia mea. Contează că m-am pus pe picioare. Nu mă simt încă pregătită să vorbesc, au fost mult prea multe. Au venit toate una după alta, de dinainte să nasc chiar. Simțeam că nu se mai termină. Când aveam impresia că lucrurile stau mai bine, se întâmpla iarăși să fiu mai rău decât am fost prima dată”, a explicat și Simona.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

Prima imagine cu Viorel Lis după infarctul suferit. „Slăbit, dar fericit că mai e printre noi”

Irina Deaconescu, dezvăluiri din ultima lună de sarcină: „Sunt în stare de legumă”

„Când am ajuns acasă, după cele 5 zile, când am început să mă simt rău, am avut mare noroc că a fost și mama aici. Eu lui Elif nu am putut decât să îi zic «Bună dimineața!». Mi-o aduceau ori mama, ori Ștefan să o pup, eu nu puteam să mă ocup de ea. Pentru mine era groaznic. Nu am lipsit niciodată de lângă ea în tot acest timp. Când m-am internat au fost cele mai cumplite zile din viața mea, să stau fără Elif, să nu o văd. Acum lucrurile au revenit la normal, mă pot bucura din nou de ea”, a mai spus Simona.

Ștefan și Simona s-au căsătorit civil în noiembrie 2019. „Eu și Simona am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, mărturisea artistul în trecut.

Ștefan Stan a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu „Vocea României”, în echipa artistului Smiley.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter