George Clooney și soția sa, Amal, ar aștepta al treilea copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 31 iulie 2021, 16:11

George Clooney (60 de ani) și soția sa, Amal Clooney (43 de ani), de profesie avocat, au devenit părinți de gemeni în urmă cu patru ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Ella, și un băiețel, Alexander.

De câteva zile, în presa internțională, circulă zvonuri potrivit cărora Amal ar urma să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al celebrului actor.

“Amal ar fi trecut de primul trimestru de sarcină. Deja începe să i se vadă burtica de gravidă, așadar, foarte curând, toată lumea va afla”, au spus surse apropiate ale cuplului, pentru presa străină.

George Clooney și soția sa, Amal, ar aștepta al treilea copil

Citeşte şi: Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Artista e datoare statului spaniol cu zeci de milioane de dolari

Citeşte şi: Ashton Kutcher și Mila Kunis nu-și spală zilnic copiii: „Doar când vedem murdărie pe ei”

Citeşte şi: Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

Citeşte şi: Paris Hilton ar fi însărcinată. Vedeta și logodnicul ei, Carter Reum, așteaptă primul lor copil

Potrivit apropiaților, George Clooney și Alma s-au dus luna trecută în vila actorului, de pe malul lacului Como, pentru a serba ziua de naștere a gemenilor. Se pare că familia Clooney nu mai fusese acolo de mai bine de doi ani. Acum, ei își vor petrece restul verii la casa familei lor, Villa Oleandra.

Ce metodă a folosit George Clooney pentru a-și cuceri soția

Amal a dezvăluit acum 3 ani, într-un interviu pentru  publicația Vogue, cum l-a cunoscut pe George și cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au cunoscut chiar la actor acasă, cu ocazia unei petreceri, în vila sa de pe malul lacului Como. La început, Amal nu s-a lăsat fermecată de charismaticul Clooney, dar actorul nu s-a dat bătut. George Clooney s-a gândit atunci să-i scrie un e-mail prin care să îi ceară asistență în numele câinelui său, Einstein, care, se pare, avea nevoie de un avocat. În urma schimbului de mailuri, Amal a început să-l îndrăgească pe actor și, într-un final, a acceptat invitația acestuia la cină. Apoi, cei doi au plecat împreună într-o vacanță exotică, iar George Clooney a profitat de moment și a cerut-o de soție.

Foto – Facebook, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter