George Burcea, noi detalii despre relația cu Andreea Bălan după separare

De Unica.ro, pe

George Burcea (33 de ani) și Andreea Bălan (37 de ani) s-au separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). De curând, actorul a oferit noi detalii despre cum reușește să petreacă timp cu fiicele sale, deși acestea locuiesc cu mama lor.

George Burcea, noi detalii despre relația cu Andreea Bălan după separare

„Indiferent de cât de ocupat este programul meu sau programul lui mami, dacă se dorește, se găsește timp să se petreacă cu copiii. Eu încerc să petrec timp cât de mult pot. Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi, ca mamă și tată, dar am încredere că le vom rezolva”, a declarat George Burcea recent, potrivit Spynews.

„Vreau să încercăm noi, ca părinți, mami și tati, să facem tot ce ne stă în puțină să fie fetele bine. Adică să petrecem timp (n.red.: împreună). Dacă am zile libere, să le petrec cu ele, dacă are zile libere, să le petreacă cu ele, sau împreună, de ce nu?!”, a completat actorul.

Din august 2021, George formează un cuplu cu Viviana Sposub (24 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV. La începutul anului acesta, o sursă apropiată Andreei Bălan a dezvăluit că actorul rareori cere să-și vadă fiicele, iar atunci când o face, obișnuiește să le aducă pe acestea acasă la iubita lui.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

„El, când întreține relațiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta. Andreea și mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întrețină relațiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecția Copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.red.: Viviana) acasă”, a declarat sursa.

Anterior, actorul a declarat că Andreea a „înjurat și a spus cuvinte foarte urâte” atât la adresa lui, cât și la adresa Vivianei. Tot George a susținut că nici solista, nici mama ei nu-i răspund la telefon „zile la rând”, dar și că i s-a întâmplat să aștepte în fața casei lor în zadar.

„De văzut, el și-a văzut copiii”, mai spune sursa

„De văzut, el și-a văzut copiii, pentru că le lua dimineața și le aducea seara. Deci, ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porți și a stat, a așteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar. El mai mult face tămbălău, să se dea mare că el e tată și că Andreea e o scorpie”, a mai spus sursa apropiată Andreei Bălan.

George joacă rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani). Serialul urmărește viața fiicei familiei Addams. În producție mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter