George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

De Unica.ro, pe

George Burcea (33 de ani) și Andreea Bălan (37 de ani) au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. Fosta pereche s-a căsătorit în august 2019 și s-a separat în martie 2020. Împreună au două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani). În prezent, actorul formează un cuplu cu Viviana Sposub (24 de ani), una dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”.

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Recent, Andreea Bălan a relansat, alături de Andreea Antonescu (39 de ani) și de Iuliana Beregoi (17 ani), piesa „Moșule ce tânăr ești”. La Insta Story, George Burcea le-a comparat pe Viviana Sposub și Andreea Bălan din punct de vedere muzical.

„Fata asta (n.red.: Viviana Sposub) cântă mai bine decât muuulte «hartiste» din generația ’90 – 2000, dar ele nu vor recunoaște, căci au presa și studioul de partea lor… Aviz «Moșule»”, a scris actorul.

Revoltată de mesajul acestuia, Nicoleta Dragne, concurentă și ea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a reacționat în mediul online: „Mi-ați trimis asta (n.red.: susținătorii ei). Pe cine naiba interesează de generația ’90 – 2000. Compar-o cu artiștii care sunt pe val acum, în 2021, să fie toată lumea la curent. Ah, uitasem, e nevastă-sa din 2000 și nu are loc de ea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se simte Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

„Gluma, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de aspectul fizic al mamei copiilor săi? A stai, nu a râs, a făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul BAS”, a completat.

„Am spus-o de 1000 de ori. Oamenii nu rămân veșnic împreună, dar când ai copii care vor crește și vor avea acces la presă, ai dracu puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii nu mai este despre tine și ea/el, e despre ei, atât!”, a încheiat.

George joacă rolul lui Lurch în serialul „Wednesday”, produs de Netflix și regizat de celebrul Tim Burton (63 de ani). Serialul urmărește viața fiicei familiei Addams. Alături de George, în producție mai sunt distribuiți actrița Catherine Zeta-Jones (52 de ani), în rolul Morticiei, și actorul Luis Guzmán (65 de ani), în rolul lui Gomez. Wednesday va fi jucată de actrița Jenna Ortega (19 ani), iar filmările deja au început la Buftea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter