Gemenii lui Jennifer Lopez, surpriză de proporții pentru mama lor

De Oana Savin, pe
Gemenii lui Jennifer Lopez, Emme și Max, în vârstă de 11 ani, i-au făcut o surpriză de proporții mamei lor, chiar de ziua de naștere a acesteia.

J-Lo a dat o petrecere extravagantă, joi seară, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 50 de ani. Petrecerea a avut loc pe proprietatea Gloriei Estefan, iar artista a primit cadouri care mai de care mai uluitoare.

După ce logodnicul ei, Alex Rodriguez i-a dăruit o mașină de lux, a venit rândul copiilor lui Lopez să își surprindă mama.

Eve și Max, care provind din căsătoria lui Jennifer cu Marc Anthony, au decis să facă un show de zile mari la petrecere, aceștia demonstrând că au calitățile vocale ale părinților lor.

Eve a ales să cânte „It’s A Hard-Knock Life” din filmul Annie (1977). Aceasta a cooptat câteva prietene care să o ajute cu show-ul și au avut și o mică coregrafie, asemănătoare cu cea din celebrul film.

De asemenea, Emme a mai cântat piesa „Do You Know Where You’re Going To” a Thelmei Houston

Pe de altă parte, Max a optat pentru o piesă mai contemporană: „My Shot”, lansată de Hamilton în anul 2015.

La impresionanta petrecere fost invitate peste 250 de persoane, iar atmosfera a fost întreținută de Ashanti, Fat Joe, DJ Khaled și DJ Cassidy. Tortul a fost unul pe măsura petrecerii și a invitaților: de 10 etaje, acoperit de lumânări strălucitoare.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter