Geena Davis divorțează după 17 ani de căsnicie

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 13:33
Actrița Geena Davis și soțul ei, Reza Jarrahy, divorțează după 17 ani de căsnicie. Anunțul vine după ce aceștia s-au separat în luna noiembrie a anului trecut.

Actele de divorț au fost depuse de Jarrahy, care a citat diferențe ce nu pot fi remediate în mariajul lor, relatează TMZ.

Davis și Jarrahy s-au căsătorit în septemnrie 2001 și au împreună trei copii – o fată, Alizeh Keshvar în vârstă de 16 ani, și doi băieți gemeni, Kaiis Steven și Kian William, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Foto: 6 mame bătrâne care arată senzaţional după naştere

Reza cere suport conjugal și custodie legală și fizică comună. De asemenea, el dorește ca judecătorul să îi respingă orice cerință de suport conjugal Geenei Davis.

În completarea actelor, acesta nu și-a folosit numele adevărat, el semnând cu pseudonimul Rob Doe, iar în locul numelui actriței era trecut Veronica Doe.

Aceasta este al patrulea mariaj al actriței în vârstă de 62 de ani. Ea a mai fost căsătorită cu Renny Harlin (1993-1998), Jeff Goldblum (1987-1990) și Richard Emmolo (1982-1983).

Citește și: Top 10 actrițe de la Hollywood care au un IQ peste medie

Davis a câștigat un premiu Oscar, un Glob de Aur și a fost nominalizată la Premiile Emmy. De asemenea, ea este producătoare, scriitoare, atletă și fost model.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter