Gabriela Prisăcariu, siluetă de invidiat la doar două săptămâni de la naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 septembrie 2021, 12:35

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au devenit părinții unui fiu pe 11 septembrie 2021. Cuplul s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Perechea s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Gabriela Prisăcariu, siluetă de invidiat la doar două săptămâni de la naștere

La nici două săptămâni de la naștere, Gabriela are o siluetă trasă prin inel. „Adio burticăăăă! 🥳🥳🥳”, a scris modelul în dreptul unei fotografii în care poartă o centură menită să ajute abdomenul să revină treptat la formele sale dinaintea sarcinii. Părerile urmăritorilor Gabrielei au fost împărțite. Silueta ei a fost privită pe de o parte ca o „presiune”, iar pe de alta ca o „motivație”.

„Pozele astea pun multă presiune pe mămicile care nu-și revin la fel de repede după sarcină 😢”, a scris cineva. „Se poate numi și motivație, se poate, hai să încercam și noi 😊”, i-a răspuns altcineva.

„Calmați-vă cu presiunea. Nu trebuie să arate nimeni ca Gabriela. Oricum, nici înainte de sarcină nu arătau ca ea, deci e ok. Femeia arată brici. Nu le obligă nimeni să fie ca ea, oricum nu ar putea. Îți spune o mamă de copil de 1 an care nu arată ca Gabriela, dar nici nu simte o presiune. Nu mai știți să priviți o femeie frumoasă, ne-ați zăpăcit cu presiunea!”, a mai comentat o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au anunțat numele copilului

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

„Exagerezi! Doar ce ai născut și tu pozezi burtica pe care nu ai avut-o! Eu am luat 18 kg la primul copil! Arăți foarte bine! Bucură-te de bebeluș!”, a mai scris cineva. Silueta Gabrielei nu este o surpriză, având în vedere stilul ei de viață activ și regimul său alimentar echilibrat.

„Am revenit cu un feedback despre cum este cu bebelușul acasă. Vorbesc mai încet pentru că doarme. Avem deja trei zile de când suntem acasă și ne împrietenim ușor, ușor cu el. E cumințel”, a spus Gabriela Prisăcariu săptămâna trecută, la Insta Story. „Ne refacem așa ușor, ușor. Apropo, căutăm bonă. Lăsați-mi mesaje dacă aveți sfaturi despre unde și cum să căutăm”, a mai spus.

Dani și Gabriela s-au logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter