Gabriela Prisăcariu a răbufnit. „Dacă vă convine, bine, dacă nu, la fel de bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 mai 2022, 15:20

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) este mama unui fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021. Încă din timpul sarcinii, Gabriela a fost adesea criticată în mediul online pentru deciziile privindu-l pe cel mic. Recent, modelul a răbufnit.

Gabriela Prisăcariu a răbufnit. „Dacă vă convine, bine, dacă nu, la fel de bine”

„Deci jur că mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș. Cumva, toate mămicile care mă urmăresc, dar și cele care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Nu facem nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune, pentru că așa scapă de riscul să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

„Dacă vă convine, bine, dacă nu, la fel de bine. Voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, Doamne-ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje: «De ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el?». Sau ce mesaje mai primeam la început, când nu îi postam fața și nimic cu el”, a încheiat.

Modelul formează din anul 2018 un cuplu cu prezentatorul TV Dani Oțil (41 de ani). Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a primit Dani Oțil de Ziua Îndrăgostiților de la soția lui. „Tati, te iubim!”

Dani Oțil, gest romantic pentru soția lui, Gabriela Prisăcariu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Dani Oțil, victima bullyingului în liceu. „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit”

De ce a fost nevoită să oprească alăptarea

„Am întrerupt alăptarea pentru că am luat foarte multe pastile (n.red.: după infecția cu COVID-19), mi-a fost extrem de rău. Eu mi-aș fi propus să alăptez până la 6 luni, am reușit doar 4 și îmi pare foarte rău, dar asta este”, explica Gabriela Prisăcariu în februarie 2022.

„Multe medicamente sunt permise în timpul alăptării. Eu m-am consultat cu medicul. Nu am făcut lucrurile de capul meu. Mi s-a zis că, dacă iau acele medicamente, nu mai pot să alăptez, este foarte simplu. Mi se pare că se pune o presiune mult prea mare pe mămici cu treaba asta cu alăptatul. Fiecare face ce consideră că este mai bine pentru ea și pentru bebelușul ei”, a completat.

„La început, toată treaba asta cu alăptatul mi s-a părut foarte grea, pentru că nu știam cât mănâncă, vine laptele prea încet, prea repede. Ei bine, acum, de când îi dau doar lapte praf, realizez ce bine era cu alăptatul. Noaptea doar mufam copilul. Acum trebuie să mă ridic, să spăl biberoanele, să le sterilizez, să pregătesc laptele, dacă mănâncă mai mult mai fac un biberon…”, a mai declarat modelul atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter