Ce a făcut Dani Oțil, după ce s-a trezit în cont cu 15.000 de franci elvețieni: „Puneți-vă în situația mea!”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 05 decembrie 2022, 14:18

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1, a avut parte de o surpriză, zilele trecute, când s-a trezit în cont cu peste 15.000 de franci elvețieni.

Moderatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” a povestit pe TikTok că suma i-a fost virată în contul pe care îl folosea pentru a-și plăti ratele la bancă. Dani Oțil mărturisește că nu cunoaște sursa de unde provin banii.

15.000 de franci elvețieni, apăruți peste noapte în contul lui Dani Oțil

„Storytime. Fac acest info în primul rând ca să îmi protejez pielea. Până la urma urmei, e despre pielea mea. Și ca să nu îmi iau mai târziu bătaie. Puneți-vă în situația mea! Dar vă rog să gândiți nu cu sufletul, cu creierul de data asta. De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni, pe care nu l-am accesat de foarte mult timp pentru că nu am franci elvețieni, eu îl foloseam strict pentru rate, au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni.” a dezvăluit Dani Oțil.

Citește și:  Dani Oțil, cadou de 100.000 de euro pentru Gabriela Presăcariu, de ziua ei. „Trebuie să le faci pe femei să plângă, dar de fericire”

Colegul de platou al lui Răzvan Simion spune că a luat legătura cu banca pentru a clarifica situația, cu atât mai mult cu cât pe extrasul de cont nu apar numele și codul celui care a virat banii.

„De atunci mă chinui să aflu cu banca de unde sunt banii, de la cine i-am primit. O fi vreo moștenire. O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă. Nu știu. O să mă întrebați: de ce ești prost și le-ai spus?” a mărturisit Dani Oțil, despre suma de bani cu care s-a trezit în cont.

Dani Oțil: „Dacă o să iau de toți banii poșete soției, nu o să îmi dea nimeni în cap”

Prezentatorul spune că ar fi putut păstra cei 15.000 de franci elvețieni, însă i se pare corect să informeze banca pentru a nu întâmpina pe viitor probleme din cauza sumei virate la el în cont. Dani Oțil așteaptă acum soluționarea problemei sale.

„În primul rând că sunt un om corect, că așa mi-a zis tata, să fiu un om corect dacă plec la București și în al doilea rând, nu vreau ca peste încă o săptămână, două sau o lună să vină și să zică: ai primit bani de la un terorist. Sau: hai la pârnaie, pentru că același terorist dădea bani din firma lui diverșilor oameni rău-făcători”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Matinalul de la Antena 1 a și glumit pe seama situației create. El spune că o variantă prin care ar putea să folosească banii fără ca nimeni să îl tragă la răspundere ar fi aceea de a-i cumpăra soției mai multe…poșete.

„Având în vedere că pe extras nu apare mare lucru. Apar numai litere și niște cifre și niște semne, dar nu există un IBAN sau un nume de unde au venit banii, voi ce ați fac? Știu v-ați lua ceva frumos, dar nu mai gândiți cu sufletul. Știți ce m-am gândit? Că dacă o să iau de toți banii poșete soției, nu o să îmi dea nimeni în cap, doar o sa îmiia poșetele înapoi”, a adăugat Dani Oțil.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter