Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D, Gabriela Firea (48 de ani) a vorbit despre fosta ei prietenie cu prezentatoarea TV Simona Gherghe (43 de ani).

Cele două s-au cunoscut lucrând în trustul Intact Media și au rămas prietene, deși Gabriela s-a retras din jurnalism în favoarea unei cariere politice. În prezent, însă, relația lor de prietenie a suferit schimbări.

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

„Viața ne-a adus în această situație. Eu țin la Simona în continuare. Nu pot să șterg cu buretele anii petrecuți împreună în trustul Intact, nici faptul că am avut o afinitate una pentru cealaltă încă de la început, de la venirea Simonei de la Iași la București.

Întotdeauna mi-a plăcut de ea și am sprijinit-o, vizibil și invizibil. Am avut și acele două proiecte muzicale, două CD-uri lansate împreună”, a spus Gabriela Firea, potrivit WOWbiz.

Politiciana și prezentatoarea TV s-au îndepărtat în momentul în care soțul Simonei, Răzvan Săndulescu, s-a ocupat de campania politică a contracandidatului Gabrielei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, actualul primar general.

„Vă dați seama că am suferit atunci, eu eram în discuții cu Răzvan Săndulescu, soțul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale.

Din motive care mie îmi scapă, a decis să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că așa a fost să fie”, a explicat Gabriela Firea.

Citește și:

De ce mai poartă Gabriela Firea inelul de logodnă de la primul soț

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Capitalei

„Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristețe, că putea să fie altfel. Putea să fie cu totul altfel, dar așa a fost viața. Viața ne aduce și multe surprize, unele neplăcute.

M-am emoționat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, o iubesc în continuare și-mi pare rău că din cauza acestui incident nu ne mai putem manifesta această prietenie.

Vă dați seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam așa, o familie. Simona a fost la nunta mea, a fost domnișoară de onoare, a fost la botezul lui David, al lui Zian.

Și eu am participat la evenimentele lor de familie și mă simțeam un membru al familiei sale, și ea, membru al familiei mele. Dată fiind această situație, din păcate, relația cunoaște o transformare, nu aș spune neapărat o răcire”, a încheiat.

Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au aniversat 3 ani de mariaj în toamna anului 2020. Perechea are doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana și, respectiv, Vlad Ioan.

Între anii 1993 și 2010, Gabriela Firea a fost căsătorită cu Răsvan Firea (n. 1955 – d. 2010), fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Din mariajul cu acesta, Gabriela are un fiu, Tudor Ștefan.

În prezent, fosta jurnalistă este căsătorită cu Florentin Pandele, alături de care mai are doi fii, David Petru și Zian Mihail.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter