Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani. Artista era internată cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 03 aprilie 2021, 01:05

Celebra interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă a murit, vineri seara, la vârsta de 82 de ani.

Artista era diagnosticată cu COVID-19 și era internată la Spitalul Județean Ilfov. Rebeca Onoriu, fiica cea mică a artistei, este cea care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Dupa 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu.

Celebra cântăreață a fost diagnosticată cu COVID-19 la jumătatea lunii martie și a ajuns la ATI, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza vârstei înaintate și a altor probleme de sănătate.

Fiica ei, Rebeca Onoriu a povestit pentru click.ro că mama ei a luat virusul SARS-CoV-2 de la nepoții săi și a ajuns la spital pentru că saturația de oxigen din sânge scăzuse destul de mult.

Citeşte şi: Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Citeşte şi: Andreea Esca și Alexia Eram, imagini din vacanța spectaculoasă în Dubai

Citeşte şi: Precum Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și-ar fi prevestit sfârșitul. Ce a spus cu puțin timp înainte să moară

Citeşte şi: Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol: „Toate mamele trec prin asta, are dreptate”

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90. S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a mărturisit Rebeca Onoriu, în urmă cu două săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter